Καλώς Ήρθατε

Η Star Wedding είναι μία εταιρεία με έδρα τα Χανιά της Κρήτης, με φρέσκες ιδέες και ως αντικείμενο έχει την οργάνωση και διεξαγωγή γάμων με φροντίδα στη διακόσμηση, το σχεδιασμό, τον ανθοστολισμό και όλη την υπόλοιπη επιμέλεια αυτού του σημαντικού γεγονότος, λαμβάνοντας υπ’ όψη τις επιθυμίες σας και με προσοχή σε όλες τις λεπτομέρειες μιας τέτοια μέρας.

Τελώντας το γάμο σας στην Κρήτη δεν θα ξεχάσετε ποτέ: το γαλάζιο της θάλασσας, τον καθαρό ουρανό, τον παφλασμό των κυμάτων και τους ευτυχισμένους καλεσμένους σας που παρευρίσκονται σε αυτή τη μοναδική για σας ημέρα.

Τύποι Γάμων

Συμβολικός Γάμος

Η τέλεση του γάμου είναι ένα από τα πιο σημαντικά γεγονότα στη ζωή ενός ανθρώπου καθώς αποτελεί για πολλούς ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Αφήστε πίσω τις τυπικές διαδικασίες και αφήστε την φαντασία σας να καλπάσει με την πολύτιμη βοήθεια της Star Wedding.

Επίσημος Γάμος

Η Κρήτη είναι ένα θαυμάσιο μέρος για γάμο στην Ελλάδα. Εάν θέλετε να τελέσετε επίσημα το γάμο σας σε μια εντελώς ασυνήθιστη ατμόσφαιρα, την ατμόσφαιρα των αρχαίων μύθων, τότε θα πρέπει να επιλέξετε τη διοργάνωση του γάμου σας στην Ελλάδα. Αυτή η χώρα εντυπωσιάζει με την ποικιλομορφία της και με πολλά γραφικά τοπία.

Θρησκευτικός Γάμος

Το μυστήριο του γάμου είναι μια από τις πιο ζωντανές στιγμές στη ζωή ενός αγαπημένου ζευγαριού. Σε αυτό είναι απαραίτητο να προσεγγίσουμε σοβαρά, να συνειδητοποιήσουμε όλη τη σημασία ενός γεγονότος και να επιλέξουμε με προσοχή ένα μέρος κατάλληλο για το γεγονός.

Τα Νέα μας

Γάμος δίπλα στη θάλασσα

Κάθε νύφη ονειρεύεται τον πιο όμορφο και ρομαντικό γάμο. Ο γάμος στην παραλία είναι ένα ονειρεμένο γεγονός. Ο γάμος δίπλα στη θάλασσα μπορεί να γίνει με […]

Διακόσμηση αίθουσας

Η διακόσμηση της αίθουσας δεξιώσεων είναι ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία των εξόδων. Η αναζήτηση των λουλουδιών, τα διακοσμητικά στοιχεία και τα υφάσματα που θα […]

Νυφική Ανθοδέσμη

Το μπουκέτο είναι ένα σημαντικό χαρακτηριστικό της εικόνας της νύφης. Διαδραματίζει το ρόλο κάποιου είδους φυλαχτόυ, το οποίο η νύφη δεν αφήνει από τα χέρια της […]

Οι Εκπληκτικοί Πελάτες μας

Ελληνικα